Vartalohoidot


 

Hieronnat

Teemme klassista hierontaa, Hot Stone kuumakivihierontaa, Imukuppihierontaa sekä Intialaista päähierontaa. Hieronnat tehdään asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Voit saapua voimakkaampaan hierontaan tai rentoutua kevyemmässä hieronnassa.

Imukuppihierontaa käytetään selluliittin, raskausarpien, ihon värin ja rakenteen hoidossa. Imukupit voidaan yhdistää klassiseen hierontaan lisäpalveluna. Imukuppihierontaa tekee ainoastaan tällä hetkellä Nelli. Kuivaharjaus lisää hoidon vaikutusta sekä kuorii jättäen iho pehmeäksi.


 
 

Kiinteyttävä vartalohoito

Hoidossa yhdistämme joko nestettä, turvotusta ja selluliittiä hoitavat lymfabootsit tai laitteella tehtävän lymfan, kiinteyttävään Caretech radiofrekvenssiin. Suosittelemme lisäksi joko kuivaharjausta tai Timanttihiontaa.

Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit supistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron vilkastuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena iho tasoittuu.

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen tai ne voidaan unohtaa kokonaan.


 
 

Lymfaboots

Lymfaboots sopii kaikille perusterveille turvotuksen ja selluliitin vähentämiseen sekä urheilijoille palautumiseen. Ei suositella raskaana oleville!

Ota yksittäisenä hoitona tai hyödynnä edullisempi hinta muun hoidon yhteydessä.


Sokeroinnit

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä jossa sokerimassalla, tietyllä tekniikalla karvat poistetaan karvatupesta asti katkaisematta niitä. Karvan on oltava n.2mm pitkä.

Suosittelemme sokeroinnissa alle 5 vkon väliä jolloin karva alkaa irtoamaan huomattavasti helpommin. Säännöllisesti, oikealla tekniikalla otettuna karva alkaa yleensä myös heikentyä.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvat miltä tahansa vartalon ja kasvojen alueelta. Sokeri kuorii samalla ihon mutta on hellävaraisempi iholle kuin esim. vaha.

Sokerointiin on paras tulla puhtaalla ja rasvattomalla iholla sekä puhtaissa vaatteissa. Sokeroinnin jälkeen iho on alttiimpi auringolle noin viikon, varsinkin kasvojen alueella.

Sokeroinnin jälkeen ihoa tulee hoitaa kotona säännöllisesti kosteuttamalla ja kuorimalla jotta sisään kasvavilta karvoilta vältytään.

Sokerointisarjoina Alexandria sekä Skin Candy.


Suihkurusketus

Vita Liberata suihkurusketus on nopea ja helppo tapa saada kaunis ja tasainen ja luonnollinen rusketus ilman auringon haittavaikutuksia. Valittavana on kevyt, medium ja dark. Lopputulos on aina luonnollinen ja määräytyy ihosi oman pigmentin mukaan.

suihkurusketus_hyvinkaa.JPG

Ohjeet suihkurusketukseen saapuville:

Rusketus tehdään AINA puhtaalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että poistaa myös deodorantin, hajuveden ja meikin. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta tai pesuaineet jätä öljyistä pintaa iholle. Vita Liberatan Skin Polish jojobakuorinta on ihanteellinen kuorinta ennen rusketusta ja huomioi myös rusketuksen ihanteellisen pH-tason tai tehokas kuivaharjaus toimii myös hyvin. Kuivaharjauksen voit varata rusketuksen yhteyteen. Iho tulee kuitenkin olla ennen saapumista pesty ja rasvaton.

2. Kosteusvoidetta ei saa tuotteen alle käyttää, koska se muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näin rusketus ei kehity optimaalisesti.

3. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua TUMMIIN ja LÖYSIIN vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.

4. Anna rusketuksen kehittyä VÄHINTÄÄN 8-10 tuntia ennen peseytymistä. Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä. Vasta sitten suihkusaippualla.

5. Nauti terveellisestä, 80% luomuraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

6. Mikäli ohjeita ei ole noudatettu, emme takaa rusketuksen pysyvyyttä. HUOM! Mikäli ihosi on kovin kuiva, läikikäs tai hoitamaton, emme pysty takaamaan rusketuksen tasaisuutta.

Tervetuloa ruskettumaan luonnollisesti!