Kasvohoidot


 

ESSE KASVOHOIDOT

Esse on Ecocert-sertifioitu probioottinen luonnonkosmetiikka hoitolasarja. Esse kasvohoidossa valitsemme sinun ihollesi sopivimman hoidon: Sensitive- herkälle iholle, Detox-puhdistava, Bright- pigmentoituneelle/harmaalle iholle, Anti-ageing-ikääntyneelle iholle tai Anti-oksidant kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Esse kasvohoitoon kuuluu aina kasvohieronta ja käsihieronta. Esse sopii loistavasti myös kuivan, atooppisen sekä hyvin herkänkin ihon hoitoon.

Valittavanasi on myös äärimmäisen renotuttava Esse Signature- kasvohoito, jossa teemme kasvohoidon ihon mukaisesti ja lisäksi käsi-jalka- ja päähieronnan.

Esse kasvohoito Hyvinkää
 
 

HydraFacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Hoito kestää n.25min, lisähoidoista aikaa tulee lisää 5-20min.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ja julkkisten suosima ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Hydrafacial teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 New Beauty -lehden toimesta. Hydrafacial laitteella voidaan tehdä myös LED-hoito tai Lymfahoito

Hydrafacial kasvohoito hyvinkää
 

 
 

Radiofrekvenssi

Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit supistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut tasoittuvat.

Radiofrekvenssi on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen tai ne voidaan unohtaa kokonaan.


 
 

timanttihionta

Timanttihionnassa yhdistyy ihon tehokas kuorinta sekä aineenvaihdunnan eli veren- ja nestekierron lisääntyminen. Sarjahoidoilla voidaan hoitaa arpia, pigmenttimuutoksia, juonteita, epäpuhdasta ja suurihuokoista sekä epätasaista ihoa. Ihon väri paranee ja iho näyttää tasaiselta ja kauniilta. Timanttihionnan jälkeen iholle laitettavat hoitoaineet imeytyvät paremmin. Hionta voidaan yhdistää muihin hoitoihin. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringon valoa.


Ultraääni

Ultraäänipuhdistus on pitkään käytetty ja turvallinen puhdistava laite joka ultraäänen värinällä nostaa ihosta epäpuhtauksia sekä irrottaa kuollutta solukkoa. Viimeistelemme hoidon aina mekaanisesti esimerkiksi umpitukkeumat sekä miliumit. Voidaan tehdä lisäpalveluna muiden hoitojen esim. Täydellisen kasvohoidon yhteydessä.


BION Happokuorinnat

Käytämme turvallisia Bion- happokuorintoja. Happokuorintaa voidaan käyttää aknen, arpien ja elottoman ihon hoidossa. Maitohappo on ihossa luonnollisesti esiintyvä komponentti, mikä tekee siitä turvallisemman ja vähemmän allergisoivan.


Led-valohoidot

Sininen LED-valohoito:

Sininen led-valo heikentää ja tuhoaa bakteereita kuten acnea kehittävää/lisäävää bakteeria (prapionibactericum acnes) vaikuttamalla bakteerin valoherkkiin molekyyleihin. Sinisellä led-valolla voidaan hoitaa aknen lisäksi ruusufinniä, psoriasista ja taliköhnää.

Punainen LED-valohoito:

Punainen LED valo on hyvin tehokas anti-age hoito. Punainen LED-valo stimuloi ihon toimintoja mm. fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia. Punainen valo siis kiinteyttää, madaltaa ryppyjä, tasoittaa ihon väriä, supistaa huokosia sekä stimuloi verenkiertoa.

Led valot voi yhdistää myös muihin kasvohoitoihin edullisempana lisäpalveluna.


Sothys erikoiskasvohoidot

Sothys on Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, joka on tunnettu tehokkaista aktiivi-aineistaan.

Sothys erikoiskasvohoidoissa ( Hydra3Ha-tehokosteuttava, Energising-energisoiva ja Youth Intensive-kiinteyttävä + ravitseva) tuotteet ovat ainoastaan näihin hoitoihin kehitettyjä, runsaasti aktiiviaineita sisältäviä ammattituotteita.

Hoidot tehdään Sothysin kehittämien kaavojen mukaan ja niihin on oma Digi-esthetique hieronta joka yhdistää itämaista- länsimaista sekä lymfahierontaa.


ihonpuhdistus, rentouttava- sekä täydellinen kasvohoito

Ihonpuhdistukseen kuuluu alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, tehoaine, naamio ja loppuvoide. Rentouttavassa kasvohoidossa kaava muuten sama mutta ihonpuhdistuksen tilalla on pitkä kasvo- kaula, -niska, -hartia hieronta. Täydellisessä kasvohoidossa samassa kaavassa sekä hieronta että ihonouhdistus. Ihonpuhdistukseen ja Täydelliseen kasvohoitoon voit yhdistää myös esim. ultraäänipuhdistuksen, timanttihionnan, led valon jne.

Kaikkiin kasvohoitoihin voit ottaa lisäpalveluja, esimerkiksi Lymfabootsit.