Tarina meistä


 
My Day Spa, Laura ja Anni
 

Laura & Anni

Laura ja Anni ovat alunperin kollegoja ja yhteisiä työvuosia on takana useita. Yhtäläiset ajatukset työnteosta, perfektionismi ja huumorintaju ovat tehneet työnteosta mutkatonta ja hauskaa. Anni osoittautui hyvin alussa yrittäjäluonteiseksi ja luotettavaksi työntekijäksi. Kun Laura jäi Syyskuussa 2015 äitiyslomalle, alkoi taustalla muhinut ajatus yhtiökumppanista pyöriä mielessä. Laura halusi kumppanin, jonka kanssa jakaa monet yrityksen pyörittämiseen liittyvät työt ja ajatukset, jotta voisi mahdollisimman paljon tehdä rakastamaansa hoitotyötä mutta myös enemmän keskittyä kehittämään yritystä.

Heinäkuun lopussa 2016, Beauty by Laura Kauneuskeskus joutui muuttamaan silloisista tiloistaan, joten nimen vaihdos ja Annin mukaan tulo oli luonnollista tehdä samassa.

Beauty by Lauran logosta oli vakiintunut tavaksi tapa käyttää nimeä BL Kauneuskeskus. Mietimme miten muutamme nimeä niin että monelle tutuksi tullut logo ja nimi ei muutu liikaa, joten päätimme lisätä Annin yrityksen nimeen vain &A merkillä koska muutto tuli niin lyhyellä varoitusajalla. Tämä osoittautui nimenä kuitenkin vaikeaksi muistaa. Halusimme helpomman nimen, sekä sellaisen joka palvelee myös verkkokauppaamme, joten marraskuusta 2018 nimi muutettiin My Day Spa:ksi.

My Day Spa- nimen takana on ajatus ideologiastamme että meille saa tulla juuri sellaisena kuin on, ja haluamme että jokainen voi kokea hoitolamme omakseen.


My Day- viittaa myös siihen että haluamme tarjota Teille asiakkaillemme mahdollisuuden ja ympäristön omaan päivään, jossa keskitytään vain Sinun hyvinvointiisi ja hemmotteluun. Verkkokaupasta taas voi tilata tuotteet, joilla rakennat kotiisi ikioman Day Span. Autamme sinua tarvittaessa tuotteiden valinnassa.

Meille hoitotyön luotettavuus, tarkkuus ja laadukkuus sekä iloinen, lämmin ilmapiiri ovat kaikki kaikessa! Haluamme tarjota sinulle pakopaikan ja rentoutusta arjen keskeltä hoitolaamme, jossa voit turvallisin mielin käydä korostamassa kauneuttasi ja saada hieman lisäpotkua sekä ansaittua hemmottelua.

Pyrimme pitämään huolta siitä että käyttämämme tuotteet ovat mahdollisimman laadukkaita ja meiltä saa aina tasalaatuista palvelua ja hoitoa. Hoitoihin meillä varataan reilusti aikaa, jotta ehdimme tehdä hoidot varmasti huolellisesti, yksilöllisesti ja räätälöitynä kunkin asiakkaan tarpeisiin. Kunnioitamme luontoa ja otamme sen huomioon valintoja tehdessämme. Pyrimme minimoimaan esimerkiksi muovin käytön ja käytämme pääsarjana probioottista luonnonkosmetiikka sarja Esseä. Päivitämme jatkuvasti valikoimaamme etsimällä uusia tehokkaita ja toimivia luonnonkosmetiikka merkkejä. Valikoimaamme kuuluu ainoastaan itse testaamiamme ja toimiviksi todettuja sarjoja.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi juuri sellaisina kuin olette!


Sydämellä, Laura & Anni


Laura Lehtinen, My Day Spa

Laura Lehtinen

Olen SKY-Opistosta valmistunut CIDESCO- kosmetologi. Olen työskennellyt muutamassa eri hoitolassa Hyvinkäällä ja Järvenpäässä sekä toimin aiemmin Suomen Sothys-kouluttajana maahantuonnin palveluksessa 3 vuotta.

Olen luonteeltani perfektionisti ja siksi teenkin työni aina mahdollisimman huolellisesti, ammattitaidolla ja sydämellä. Työssäni nautin erityisesti asiakkaitteni mahdollisten iho-ongelmien ratkaisemisesta ja auttamisesta. Sillä hyvin suuressa osassa tapauksista, iho-ongelmat saadaan hoidettua räätälöidyillä hoitolahoitojen ja kotihoidon yhdistelmällä, ilman että voimakkaille lääkekuureille, pistoksille ym on lainkaan tarvetta. Asiakkaan viihtyminen, rentoutuminen ja tyytyväisyys on minulle kaikkein tärkeintä.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan ja kaunistautumaan!


Anni Peltomäki, My Day Spa

Anni Peltomäki

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2012 sekä johtamisen tradenomiksi 2016.

Tunnen onnistuneeni, kun asiakkaani kokevat saaneensa rentoutuneen ja hyvän olon. Asiakaspalvelutyö on minulle luontaista ja viihdyn erittäin hyvin siinä. Haluan kehittää itseäni ja pysyä aallon harjalla hankkimalla lisää alan koulutusta, jotta voin tarjota jatkossakin asiantuntevaa, yksilöllistä ja laadukasta palvelua. Teen monipuolisesti kaikkia hoitoja. Olen myös sertfioitu Xtreme Lashes -ripsimuotoilija.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan!

 
 

 
 
Nelli Kulomaa, My Day Spa

Nelli Kulomaa

Olen SKY-opistosta vuonna 2016 valmistunut CIDESCO-kosmetologi. Luonnonkosmetiikka ja ekologisuus ovat lähellä sydäntäni joten luin itseni työn ohessa myös ekokosmetologiksi. 

Erikoisosaamisiini kuuluu myös imukuppihieronta. 

Hoitolatyö ja asiakaspalvelu ovat intohimoni. Minulle asiakastyytyväisyys ja hyvät hoitotulokset ovat tärkeimpiä asioita työssäni. Pidän hoitolamme rennosta ja rauhallisesta tunnelmasta, jossa pääset rentoutumaan totaalisesti, nauttien ihanista hoidoista. Paneudun hoitoihin yksilöllisesti ja teen työni aina mahdollisimman tarkasti. 

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

 
 

 
 
Jaana Koivuranta-Härkönen, My Day Spa

Jaana Koivuranta-Härkönen

Valmistuin CIDESCO- kosmetologiksi SKY-Opistosta 2002. Työskentelin ammattikosmetiikan/kestopigmentoinnin  maahantuojalla Maarit Leikoskella kosmetologina ja kouluttajana 11 vuotta. Estenomiksi valmistuin töiden ohella 2010. Viime syksynä palasin äitiyslomilta ja palan halusta taas tehdä työtäni ihanien asiakkaiden parissa lähempänä kotia. Kestopigmentointia olen tehnyt valmistumisestani lähtien. Varmat otteet ja asiantuntemus ovat pitkän työni tulosta. Kestopigmentointiin olen saanut koulutuksen alan pioneerilta, Maarit Leikoskelta. 

Työssäni haen onnistumisia. Haluan antaa asiakkaalle hyvän olon ja iloisen mielen - silloin olen onnistunut.

Toimin itsenäisenä yrittäjänä My Day Spa:n tiloissa. Odotan innolla uusia asiakaskohtaamisia ja työskentelyä huippuosaajien kanssa.  

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja kaunistautumaan.