Iho-ongelmien hoito


 

Aknen hoito

Aknen hoito on pitkä ja kärsivällisyyttä vaativa prosessi, joka vaatii ammattitaitoisen kosmetologin jatkuvaa seurantaa, tukea ja reagointia. Meillä aknen hoito on kokonaisvaltaista ja me autamme koko prosessin ajan. Olemme jatkuvasti tukenasi ja meillä asioituasi olet oikeutettu tukeemme myös hoitoaikojen ulkopuolella.

Jokainen iho on yksilöllinen eikä yksi sama kaava toimi kaikille. Hoitoprosessin aikana kosmetologi seuraa jatkuvasti ihon reagointia ja muuttaa hoitoa ja kotihoitoa sen mukaisesti. Jokapäiväinen säännöllinen ja tunnollinen kotihoito on kaikkein tärkeintä, sillä aknea aiheuttavat tekijät ihossa toimivat kokoajan.

Iho-ongelmien hoito on meille sydämen asia.

Mikäli kärsit aknesta tai muista ihosairauksista olemme täällä sinun apunasi.
Varaa aika niin tehdään suunnitelma ihosi luonnollisen hyvinvoinnin palauttamiseksi.

Mikäli aknen hoitoon sitoutuu, on mahdollisuus aknen paranemiseen erittäin korkea ja täysin ilman lääkkeitä.

Kuvassa olevassa aloitustilanteessa asiakas oli syönyt Roaccutan kuurin, jonka jälkeen akne oli uusinut. Kun asiakas tuli ensimmäisen kerran, hänellä oli ollut käytössä antibioottivoide, jonka seurauksena iho oli todella kuiva ja ärtynyt jolloin ei uskaltanut muuta kuin rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä aloitimme varovasti kotihoidon. 1,5 viikon päästä aloitimme sarjahoidot. Akne oli hyvin sinnikäs mutta saimme sen lopulta kuriin. Tällä hetkellä keskitymme ylläpitoon sekä arpien hoitoon.

aknen_hoito_my_day_spa_hyvinkaa.JPG
 

 
 

Ruusufinnin (acne rosacea) hoito

Ihoalueet jotka kärsivät rosaceasta, reagoivat herkästi hiussuonten laajentumista aiheuttavista tekijöistä. Rosacean hoito on hyvin yksilöllistä. Sarjahoidon ja kotihoidon yhdistelmällä on saatu hyviä tuloksia sekä myös muiden ulkoisten ja sisäisten aktivoivien tekijöiden välttäminen on oleellista.

Kuvassa vuosia ruusufinnistä kärsinyt asiakas jolla ruusu saatiin täysin kuriin sarjahoidon sekä kotihoidon yhdistelmällä.

Ruusufinnin hoito, My Day Spa, Hyvinkää

Ruusufinnin hoito, My Day Spa, Hyvinkää

 

 
 

Psoriasiksen hoito

Psoriasis aiheuttaa tarkkarajaiset, punaiset ja kutiavat ihottuma-alueet. Iho on tulehtunut ja hilseilee voimakkaasti johtuen liian nopeasta uusiutumisesta.

Oireiden hoidossa keskitytään solujakautumisen sekä tulehduksen hillitsemiseen.

Mikäli kärsit iho-ongelmista, suosittelemme varaamaan kasvohoitoajan, (nettivarauksessa ”kasvohoito, katsomme sinulle sopivimman hoidon”), niin teemme suunnitelman räätälöitynä juuri sinun ihollesi.

Psoriasiksen hoito, kosmetologi Hyvinkää

Psoriasiksen hoito, kosmetologi Hyvinkää

 

Atopian hoito

Atooppinen ihottuma on ihon toimintahäiriö. Oireina ovat kuiva, kutiseva ja punoittava iho/ihottuma-alue. Pahimmillaan iho saattaa olla kauttaaltaan rikki ja jopa verestää. Atooppinen iho on usein todella herkkä ja hoito on aloitettava pienin askelin.

Mikäli kärsit iho-ongelmista, suosittelemme varaamaan kasvohoitoajan, (nettivarauksessa ”kasvohoito, katsomme sinulle sopivimman hoidon”), niin katsomme sinulle sopivimman vaihtoehdon.