Juhla- ja häämeikit

Teemme kaikki meikkaukset, juhla- ja häämeikit vuosien kokemuksella, aina toiveitasi kunnioittaen. Varaamme meikkeihin reilusti aikaa.

Häämeikki vaihtoehtoja meillä on koemeikillinen häämeikki sekä hieman edullisempi häämeikki, johon kuuluu vain suullinen suunnittelu. Koemeikki on kuitenkin häämeikeissä suositeltavaa, jotta varmistumme siitä että saat unelmiesi häämeikin.

Tärkeintä meille on, että koet näyttäväsi itseltäsi yhtenä elämäsi tärkeimmistä päivistä. Suosittelemme aina varaamaan kulmien kestovärjäyksen ja/tai muotoilun noin viikkoa ennen juhla-tai häämeikki aikaa. Huolitellut kulmat ovat kasvojen kehykset ja meikissä tällöin lopputulos on huomattavasti parempi ja siistimpi. Kasvohoito on hyvä tehdä vähintään noin kahta viikkoa aiemmin.

Alla kuvia muutamista tekemistämme häämeikeistä. Lisää kuvia löydät Instagram- sekä Facebook-sivultamme.

Meikinopastukset

Voit valita joko lyhyemmän (n.30min) opastuksen jossa käymme haluamiasi osa-alueita läpi tai pidemmän opastuksen (75min.) jossa voit halutessasi harjoitella myös itse ja käymme rauhassa läpi jokaisen osa-alueen.

Opit asioita jotka ovat jääneet epävarmoiksi miten ja millä välineillä. Voimme valita yhdessä juuri sinulle sopivat laadukkaat meikkituotteet kotiin, jonka jälkeen meikkaaminen alkaa sujua luontevammin.

Häämeikki  Hyvinkää, meikkaus hyvinkää, meikit hyvinkää,  meikki  hyvinkää
meikkaus hyvinkää, maskeeraus hyvinkää
meikki, häämeikki, juhlameikki hyvinkää
häämeikki hyvinkää, meikkaus hyvinkää, maikkaaja hyvinkää, morsian, bridal make-up hyvinkää
häämeikki hyvinkää
häämeikki hyvinkää, meikki hyvinkää, meikkaus hyvinkää, maskeeraaja hyvinkää
meikki hyvinkää, meikkaus hyvinkää, juhlameikki hyvinkää, häämeikki hyvinkää,