Tuotesarjat


Esse

Esse, luomusertifioitua ihonhoitoa

Esse on luomusertifioitu hoitolasarja, joka perustuu probioottiseen ihonhoitoon.

Esse on luomusertifioitu kauneushoitolasarja, joka pohjautuu anti-age-vaikutteisiin kasviantioksidantteihin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – probioottiseen ihonhoitoon.

Probioottisella ihonhoidolla pyritään vaikuttamaan ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet. Tämä on luultua tärkeämpää kauniin, terveen ja hyvinvoivan ihon saavuttamiseksi. Jotta iho toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon oikeaa pH-tasapainoa.

Esse-tuotteet pohjautuvat ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja –uutteisiin, joilla imitoidaan ihon luontaista rasvahappovaippa ja sidotaan kosteutta ihoon.  

Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan  valikoituja, iholle hyödyllisiä mikrobeja sekä probioottisia uutteita, jotka mm. auttavat hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja. Valikoituihin Esse-tuotteisiin lisätään myös eläviä probiootteja, jotka kolonisoituvat ihoon tasapainottaen sen toimintoja ja vahvistaen sen suojamekanismeja.

Oikein ravittuna ja suojattuna ihon mikrobiomi on vastustuskykyinen ja iho toimii optimaalisesti. Mikrobitasapainon häiriöitä sen sijaan ovat mm. erilaiset ihosairaudet, kuten atopia, rosacea, POD ja akne, liiallinen rasvoittuminen ja ennenaikainen ikääntyminen.

Ihon mikrobitasapainon löytämisessä auttavat Esse-sarjan vegaanisten ihonhoitotuotteiden prebiootit, jotka ravitsevat ihon hyvinvoinnin kannalta oikeita mikrobikantoja, sekä probiootit, jotka palauttavat ihon tasapainon. Tasapainoinen iho on terve, hyvinvoiva ja kaunis.  

Esse tuotteet ovat Ecocertin luomusertifioimia ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Essen perusarvoja ja siksi se on PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.


 

Bion

Bion filosofia:

100% luonnollisia uutteita
EI parabeeneja
EI NLS/SLS sulfaatteja
EI mineraaliöljyä
EI keinotekoisia väri/tuoksuaineita
EI lanoliinia
90% hallinta kaikista aknetapauksista

Suomessa suuren suosion saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla on saavutettu erinomaisia tuloksia ihon - sekä aknen hoidossa jo vuodesta 2002. Tuotteiden käytöllä saadaan akne hallintaan täysin luonnon omilla tehoaineilla - yli 90% kaikista tapauksista.

Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkärien kanssa.

Bion sarjana vaatii aina ammattilaisen neuvontaa minkä takia sitä ei voida myydä suoraan verkkokaupasta. Mikäli tarvitset Bion tuotteita postin välityksellä, niin soita tai lähetä meille sähköpostia:

info@mydayspa.fi
044 5000 466

 
Bion - aknen hoito ammattitason ihonhoitosarjalla
 

 

Beauty Garden

Beauty Garden on uusi luomubrändi Suomessa, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset luomukosmetiikkatuotteet ja käsintehdyt tee-juomat. Beauty Garden on ranskalainen brändi, joka on lanseerattu Ranskan markkinoille vuonna 2015.

Beauty Gardenin tuotteet sisältävät luomu raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä (säilöntäaine). Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!

Tuotteille on myönnetty mm. NaTrue-Sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

 
Beauty Garden - korkealaatuista luomukosmetiikkaa
 

 
 

Boho Green Make Up

Ekologinen - Eettinen - Edullinen - Luonnonkosmetiikkasarja

Boho Green Make-Up on värien iloittelua - ekologista ja eettistä ajattelua - ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomuraaka-aineita.

Boho Green Make-Up tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin.

Boho Green Make-Up -sarjasta löydät myös laadukkaat siveltimet, jotka ovat kauniin ja kestävän meikin edellytys. Lisäksi valikoimassamme on tuoksuja, jotka ovat 100% luonnonmukaiset.

 
Ekologinen ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja My Day Spa:sta.
 

alima pure

Puhtaita mineraaleja suoraan luonnosta! Alima Pure on maailmanlaajuisen suosion saavuttanut luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista, jonka tavoitteena on tarjota maksimaalinen teho mahdollisimman minimalistisesti. Minimalistisuus näkyy sekä tuotteiden yksinkertaisen tyylikkäissä pakkauksissa että raaka-aineluetteloissa. Hinta-laatu suhde erinomainen ja tuotteissa on runsaasti pigmenttiä. Ekologisuus näkyy myös siinä että pakkauksiin on tarjolla täyttöpaketit. Joten kun tuotteesi loppuu, saat täytön edullisemmin ja säästät luontoa välttämällä turhia pakkausmateriaaleja.


Youngblood

Youngblood meikkien mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa. Youngbloodin värisävyt ovat luonnolliset ja Suomalaiselle vaalealle iholle löytyy todella paljon vaihtoehtoja. Meikkipohjien luonnolliset sävyt peittävät huomaamamttomasti ihon pienet ja suuret virheellisyydet ja tuloksena on kaunis ja luonnollisen huomaamaton meikki. Youngblood antaa meille kaikille mahdollisuuden virheettömään ihoon.

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on ainoana kokonaisena värikosmetiikkasarjana saanut liiton hyväksynnän.

Yhteistyötunnus on täysin puolueeton ja erittäin arvostettu.

Seuraavat tuotteet ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen: Natural Mineral Foundation , Mineral Compact Foundation, Mineral Rice Setting Powder, Ultimate Concealer, Lunar Dust, Crushed, Mineral Blush, Pressed Mineral Blush, Lipstick, Lip Liner Pencil,Crushed Mineral Eyeshadow, Eye Liner Pencil

Oletko jo kokeillut mineraalimeikkiä? Kokeile vielä Youngbloodia ja huomaa ero.

Kaikki mitä tarvitset - Luonnollisesti!

Youngblood Allergia ja Astmaliiton sivuilla: www.allergia.com

 
Youngblood mineraalimeikit My Day Spa, Hyvinkää.
 

BalmYou

BALMYOU - Protect your skin. Protect your planet.

Balmyou on nuori saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuisia tuotteita, joissa on ainoastaan yhtä raaka-ainetta, joka saadaan Ugandasta.

Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa.

Balmyou on kosmetiikan yksinkertaisuuden ja puhtauden puolestapuhuja.

Balmyoun brändi-ideologia:

Koko valmistusprosessin ajan tuotteemme ovat sopusoinnussa luonnon kanssa.  Pidämme huolen siitä, että tuotteen ekologinen jalanjälki on mahdollisimman pieni alkutuotannosta aina ihmisten kylpyhuoneisiin saakka. Koko toimintamme pohjautuu kestävään kehitykseen, oikeudenmukaisuuteen sekä sosiaaliseen vastuuseen.

Pystymme takaamaan korkeimman mahdollisen laadun tuotteelle, sillä seuraamme tiiviisti tuotantoa paikallisesti Ugandassa. Nilotica karitepähkinät kerätään, huolellisesti valiten, villisti kasvavista karitepuista.  Vain parhaita Nilotica karitehedelmiä käytetään korkealaatuiseen tuotteeseemme.

Ainoana koko Euroopan kosmetiikkamarkkinoilla Balmyou tarjoaa puhtaan KAHVIöljyn!

NaTrue sertifioidut tuotteet täyttävät puhtaan luonnonkosmetiikan vaatimukset. Ekologinen ja kestävän kehityksen mukainen pakkaus on ensisijaisen tärkeää. Tuemme sydäntämme lähellä olevaa kansalaisjärjestöä Ugandassa. Olemme mukana lasten ja nuorten terveyden ja koulutuksen edistämisessä paikkakunnalla, josta Nilotica karitevoi saadaan.

*Raffinoimaton = tuotetta ei ole käsitelty siten, että siitä olisi erotettu mitään ravinneaineita pois.

 
Balmyou - Ekologista ja puhdasta luonnonkosmetiikkaa.
 

Skin Candy

Skin Candy on suomalainen karvanpoistoon ammatilaisille kehitetty sokerimassa sekä sarjasta löytyy kotihoitotuotteet mm. sisäänkasvaneille karvoille.

Scandinavian Skin Candy sokeroinnilla sekä kotihoitotuotteilla saadaan aikaan sileä, hoidettu sekä karvaton iho. Tuotteet on valmistettu luonnollisista raaka-aineista sekä niihin on lisätty Xylitolia, joka hoitaa tehokkaasti ihoa.

Poistettaessa karvoja Skin Candylla, se myös kuorii ihosta kuolleen ihosolukon, jättäen ihon silkinpehmeäksi.

 
Suomalaiset Skin Candy -tuotteet karvanpoistoon ja ihon kotihoitoon.
 

Eco by Sonya

Eco by Sonya on 100 % luonnollinen ihonhoitosarja, jonka valikoima sisältää laadukkaita itseruskettavia ja ihonhoitotuotteita.

Eco by Sonya -tuoteperheen tarina alkoi australialaisen Sonya Driverin siskon sairastuttua melanoomaan vain 30-vuotiaana. Kaunis rusketus oli Australiassa varttuneille naisille edelleen tärkeä osa kauneudenhoitoa ja tästä inspiroituneena sisarukset tutustuivat itseruskettavien maailmaan. Tinkimätön halu löytää parhaat ainesosat johti lopulta täysin uudenlaisen sarjan syntymiseen.

Sonya Driverin kehittämän sarjan itseruskettavien kaunis hehku on peräisin kaakaosta, yrteistä, kukka- ja hedelmäuutteista sekä kamomillasta. Hoitavien koostumuksien ohella rusketus ei värjää vaatteita ja on kauniin sävyinen ilman oransseja vivahteita.

Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1.

Eco by Sonya sarja teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin. Sarjan tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia valmistusaineita. Sarjan itseruskettavat ja ihonhoitotuotteet ovat vegaaneja.

 
Eco by Sonya - luonnollinen ihonhoitosarja My Day Spa:sta
 

Curasano

Curasano Self Tanning Spray on turvallinen ja helppo tapa saada kaunis päivetys iholle hetkessä. Tuote on iholla kuivuttuaan täysin tuoksuton.

Curasano self tanning spray sisältää kosteuttavia ainesosia mm. aloe veraa, E-vitamiinia ja Ginsengiä. Väri mukautuu ihon omaan pigmenttiin eli näyttää luonnolliselta kaikilla ihosävyillä. Ihotyypistä riippuen rusketus säilyy 3-7 päivää. Voimakkaamman värin saat lisäämällä useampia kerroksia. Sisältää Eco-sertifioituja ainesosia. Tuote toimii parhaiten levittämällä levityshanskalla, kuoritulla ja kosteutetulla iholla. Väri haalistuu vaalentumalla asteittain, eikä tee ihoa läikikkääksi. Ei ärsytä ihoa, testattu ja EU-hyväksytty.

Dermatologit suosittelevat Curasano® Spraytan Expressiä. Se on helppo ja turvallinen tapa saada kaunis rusketus altistumatta UV-säteilylle auringossa tai solariumissa.

 
Curasano itseruskettavat tuotteet: Luonnollinen ja kaunis päivetys helposti kotona.
 

Sothys

Sothys, maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.

Jo 70 vuoden ajan olemme sitoutuneet tuottamaan kokonaisvaltaista hyvää oloa ja tehokkaita hoitotuloksia.

Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita.

Erikoishoitoihin kehitetty ainutlaatuinen Digi-Esthétique® hierontamenetelmä tekee hoitokokemuksesta ainutlaatuisen.

 
Sothys - tehokas ja ylellinen ammattikosmetiikkasarja My Day Spa:sta