12 TARINAA - 4. TARINA


 
Intialainen päähieronta Hyvinkää
 

Tässä 4. valittu tarina:

Siskoni on hyvin nuorena, vain 17-vuotiaana, tullut äidiksi ja alle 30-vuotiaanana hänellä on kolme lasta, 4 ja 8 -vuotiaat tytöt ja 12 vuotias poika. Hän on nuoresta asti kamppaillut vaikean masennuksen kanssa, joka on syksyn aikana uusiutunut. Masennus on ollut välillä pitkiäkin aikoja pois ja välillä taas nostanut päätään, mutta siskoni on aina jaksanut hoitaa kotia sekä kasvattanut kolme aivan mahtavaa ja ihanaa lasta. Siskoni joutui syksyllä vaihtamaan työpaikkaakin, koska siellä ei ymmärretty hänen sairauden vaatimaa sairaslomaa, vaan suoraan sanottiin: "että kyllähän meitä kaikkia joskus vähän masentaa" ja hänet savustettiin ulos töistä vaihtamalla radikaalisti työtehtäviä ja työaikoja. 

Alkuvuodesta masennus paheni entisestään avioeron myötä ja siskoni joutui sairaalahoitoon itsemurhayrityksen takia.

Vaikean syksyn ja alkuvuoden jälkeen siskoni todellakin ansaitsisi itsekin vähän hemmottelua. 

Hän unohtaa aina itsensä ja oman hyvinvointinsa, koska pitää huolta perheestään viimeiseen asti. Tämän tarinan jakamisella haluaisin osoittaa hänelle, kuinka hienoa duunia hän tekee lastensa kanssa. Arvostan häntä ja hänen jaksamistaan todella paljon ja välillä on ihan ok pyytää apua myös muilta. Siskoni täyttää huhtikuussa 30, joten tämä olisi myös oiva synttärilahja, vain hänelle.


Valitun kommentit paketista:

Täytin 30 huhtikuussa ja sinä päivänä sain yhtäkkiä ilmoituksen My Day Spasta että minun siskoni oli lähettänyt minun tarinani ja se oli yksi 12:sta valitusta. Häkellyin pahasti ja jouduin lukemaan viestin noin viisi kertaa että tajusin että mulle tapahtuu jotain noin upeaa.


My Day Span Annin kanssa suunniteltiin täydellinen hemmottelupäivä joka toteutettiin eräs kaunis keskiviikkopäivä.


Päivä alkoi rentouttavalla kasvohoidolla jonka jälkeen Anni laittoi kulmat ja ripset kuntoon. Tämän jälkeen sain manikyyrin ja kynsiin ihanan lakan, lounaan ja päivä päättyi intialaiseen päähierontaan.

 
Kasvohoito Hyvinkää
 


Kotiin Anni antoi vielä paljon kotihoitotuotteita ja meikkejä sekä vinkkejä ihonhoitoon.

 
Beauty Garden ja Boho tuotteet
 
 
Boho kynsilakat
 


Anni oli myös ottanut yhteyttä Fit24 jonka ihanat työntekijät tapasin ja sieltä sain potkua masennuksesta parannukseen kun sain salikortin ja tapasin personal trainerin jonka kanssa viilattiin minulle sopiva saliohjelma.

Lapsiakin muistettiin ja Youmoveen vanhin poikani sai oman kausikortin ja tyttöjeni kanssa päästään yhdessä liikkumaan sinne 10 kertaa ja ollaan käytykin jo yhdessä riehumassa.

 
 


Vielä tämän lisäksi Anni järjesti 2puuhun pöytävarauksen ja kävin siellä syömässä täydellisen illallisen.


En osaa kiittää tarpeeksi, tämä kaikki toi niin paljon iloa elämääni. Masennus on kamala sairaus josta kestää kauan parantua ja tällaiset asiat saa muistamaan että elämässä on paljon hyvää ja ihania ihmisiä. Ihan tuntemattomatkin välittää niin paljon että ovat valmiita järjestämään tällaista. Ei voi sanoa muuta kuin kiitos täydestä sydämestäni.


Paketti:

  • Rentouttava kasvohoito

  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä muotoilu

  • Manikyyri

  • Lounas

  • Intialainen päähieronta

  • Illallinen 2Puuta Bistro&Barissa

  • Youmove kausikortti ja 10 kerran kortti

  • Fit24 salikortti ja personal trainerin saliohjelma

Tuotteet:


Laura Lehtinen