12 Tarinaa - 2. Tarina


2 Puuta Hyvinkää

12 TARINAA, 2. VALITTU TARINA ON PERHE “TAHVANAINEN”

Tässä heidän tarinansa: 

Perhe "Tahvanainen"

Me Emman apu- ryhmän ylläpitäjät ja moderaattorit toivoisimme kovasti, että tämä perhe saisi kaipaamaansa piristystä arjen haasteisiinsa. Vanhempien lisäksi perheeseen kuuluu neljä erityislasta: 9-, 6-, ja 2-vuotiaat pojat sekä 4-vuotias tyttö. Jokaisella neljällä lapsella on vähintään yksi kehityshäiriö sekä lisäksi erilaisia erityisvaikeuksia. Isä käy töissä, mutta hänen palkkansa ei näin suuren perheen tarpeet huomioiden päätä huimaa. Äiti on joutunut pidentämään hoitovapaata nuorimman pojan vaikeuksien vuoksi ja toimii omaishoitajana kotona. 

Arki on uuvuttavaa, haasteita ja huolta on paljon. Lasten diagnooseja ovat muun muassa autismin kirjon häiriö, motoriikan kehityshäiriö, puheen ja kielen kehityksen häiriö, lapsuusiän laaja kehityshäiriö, SI-häiriö ja ruokatorven refluksisairaus. Aikaa kuluu erilaisissa terapiakäynneissä aikamoisesti viikoittain. Juuri mistään ei tunnu helpotusta arkeen saatavan, perhetyöntekijän avut menevät lasten sairaala- tai terapiakäynteihin ym hoidettaviin asioihin. Erilaisia sairaala-, tutkimus- ja kuntoutuskäyntejä sekä hoitopalavereja on jatkuvasti, ja ne vievät paljon myös perheen aikaa ja rahaa. Vanhemmat ovat todella väsyneitä perheen tilanteen vuoksi. Kunnollista kahdenkeskistä aikaa ja irtaantumista arjesta ajan kanssa vanhemmilla ei ole ollut vuosiin.


Mikä tästä perheestä tekee kuitenkin mahtavan on, että ulkopuolinen ei voisi uskoa että tämä on perheen todellinen tilanne. Perhe vaikuttaa aina iloiselta ja virkeältä ja etenkin äiti on aina positiivinen, ystävällinen ja jaksava. Lapset ovat todella iloisia, sosiaalisia ikiliikkujia, minkä heitä olemme itse nähneet, eivät ujostele ja halaukset saa joka kerta heillä käydessä. Arki on kuitenkin raskasta, haastavaa ja kaikkea muuta kuin helppoa. Vanhempien jaksaminen on jatkuvasti koetuksella, eikä kunnon hengähdystaukoa ole tällä hetkellä näkyvissä. 


Toivoisimmekin siis koko sydämestämme, että tämä perhe saisi tämän hemmottelupaketin, koska heillä ei muuten kyseiseen luksukseen ole mahdollisuutta. Pieni irtiotto piristys heidän arjessa olisi todella, todella paikallaan.”Perheen kommentit päivistä:


Olipa ihmeellinen tunne, kun saimme yllätyssoiton My Day Spa kauneuskeskuksesta ja meille kerrottiin 12 tarinaa -kampanjasta. Emme voineet uskoa todeksi, että joku haluaa järjestää näin upean kampanjan ja meidät oli valittu mukaan. Puhelinsoitto tuli juuri oikealla hetkellä ja todelliseen tarpeeseen. Arkemme on ollut viime aikoina erityisen haastavaa ja voimavarat todella vähissä. Tarvitsimme kipeästi taukoa ja piristystä, mutta omin avuin ajatus oli mahdoton toteuttaa.

Jo meille puhelimitse saapunut ilouutinen kevensi sydäntä ihmeen lailla ja toi samantien supervoimia haastavan arjen keskelle. Uskomaton tunne, että meitä haluttiin näin hemmotella ja auttaa jaksamaan eteenpäin. 


Kasvohoito Hyvinkää, kauneushoitola

Oli aivan ihanaa luksusta päästä kauneushoitolaan hoitoihin. Etukäteen jännitti ihan turhaan, miten tällaiset erityislapsiperheen väsähtäneet ja kulahtaneet vanhemmat sekä kauneushoitola sopivat yhteen. Heti paikalle saapuessamme meidät molemmat otettiin lämpimästi ja avosylin vastaan ja tunsimme olomme erittäin tervetulleiksi ja kotoisaksi. Hankala ihoni sai asiantuntevan käsittelyn ja muuttui silminnähden paremmaksi heti yhdenkin hoidon jälkeen. Kasvohoidon ohessa pääsin nauttimaan kasvo-decollete-niska- ja hartiahieronnosta, mitä ihanaa hemmottelua! Ripsien ja kulmien kestovärjäys taikoi kotiäidin kasvot näyttämään hämmästyttävän pirteiltä. Mies sai puolestaan yllättyä, miten hyvältä ammattitaitoinen täydellinen jalkahoito tuntuu lopputuloksena hyvinhoidetut ja kevyet, rentoutuneet jalat!

Päivämme jatkui lounaalla tunnelmallisessa ja viihtyisässä ravintola 2Puuta Bistro&Barissa. Nautimme herkullisen lounaan jälkiruokineen, erityiskiitos hyvästä salaattipöydästä.


Olomme oli poikkeuksellisen rentoutunut ja kiitollinen, mutta seuraavana päivänä saimme vielä yllättyä toden teolla. Anni teki minulle täydellisen kauniin meikin. Olin aivan ihmeissäni oliko peilissä näkemäni nainen tosiaankin sama suurperheen äiti, joka saapui kauneushoitolaan. Suuntasimme uudelleen 2Puuta Bistro&Bariin nauttimaan loistavan päivällisen, minkä kruunasi jälleen ystävällinen palvelu.

Päivällinen 2 Puuta Bistro&barissa

Päivällinen 2 Puuta Bistro&barissa

Olimme kaikesta hirmu kiitollisia, mutta hemmottelupäivämme loppuhuipennus oli vielä edessä. My Day Spa oli suureksi yllätykseksemme varannut meille Tuusulan Hotelli Krapista huoneen ja pääsimme nauttimaan musiikista Krapin Pajan klubi-illassa.

Olimme molemmat aivan liikuttuneita kaikesta: tästä aivan poikkeuksellisesta erityisestä hetkestä elämässämme. Emme olleet päässeet viettämään yli kuuteen vuoteen kokonaista iltaa kahden kesken emmekä varsinkaan reissaamaan kaksin pois kotoa. Irtiottomme arjesta täydentyi hyvin nukutun yön jälkeen Ravintola Krapihovin hemmotteluaamiaisella. 


Pääsimme myös koko perheen kanssa Youmoveen joka sulki ovensa meitä varten! YouMove olikin täysosuma perheliikuntapaikkana meidän perheellemme! Liikuntakeskus oli mahtava paikka viettää lasten kanssa laatuaikaa yhdessä liikkuen ja yhdessäolosta nauttien! Erityislapsillamme on monenlaisia liikunnallisia haasteita, mutta sehän ei menoa onneksemme haitannut lainkaan. Riitti, että löytyy halu liikkua ja sitähän meidän perheestä löytyi! Suurkiitos YouMoven henkilökunta, saimme arvokkaita yhteisiä elämyksiä ja sen myötä ihmeesti taas uusia voimia arjen pyöritykseen.


Youmove hyvinkää
Youmove
12tarinaa Youmove myös pienimmille

Tämä hyväntekeväisyyskampanja merkitsee meille enemmän kuin voitte kuvitellakaan, ihan meidän koko perheellemme. Olomme on onnellinen ja epätodellinen, emme voi vieläkään uskoa, että löytyy tällaisia ihmisiä, jotka haluavat näin auttaa jaksamaan arjessa ja tarjota erityistä hemmottelua ja elämyksiä arkeen. 

Sydämelliset kiitokset ensinnäkin Emman apu, kun lähetitte tarinamme ja ilmoititte meidät mukaan. Suurkiitos yhteistyökumppaneille osallistumisestanne ja kaikesta panostuksestanne. Erityisesti tuhannesti kiitoksia Anni, Laura ja My Day Spa kaiken organisoinnista, suuresta vaivannäöstä, ihanista hoidoista ja lahjoittamistanne tuotteista. Kiitos teille aivan kaikille, saitte yhdessä aikaan jotain todellakin suurta ja merkityksellistä meidän elämässämme. Takana on kaikin puolin rentouttava ja voimaannuttava kokemus!”
Päivä 1:

  • Täydellinen Jalkahoito &

  • Kasvohoitohieronnalla ja kestovärit

  • 2Puuta Bistro&Bar lounas


Päivä 2:

  • Meikki

  • @ 2 Puuta päivällinen

  • Hotelli yöpyminen vanhemmille


Päivä 3:

YOUMOVE sulki ovensa perhe ”Tahvanaista” varten, jotta koko perhe pääsi yhdessä ja opastetusti liikkumaan omassa rauhassa, ilman häiriöitä. Perhe pääsee liikkumaan myös jatkossa Youmoven lahjoittamilla lipuilla.


Lahjoitetut tuotteet: 

Lahjoitetut tuotteet

Lahjoitetut tuotteet

BION: Mineral Cream Exfoliating- Puhdistusaine, Refreshing toner- kasvovesi, Fruit Enzyme Scrub-kuorinta, Bio Essence Calcium Complex-voide, Restorative Balm-voide, Dermatitis Cream-voide ruusufinnin hoitoon

SOTHYS: Teint Naturel B20, Transparent puuteri, Cream Blush-poskipuna, Sheer Lipstick 131 huulipuna

Laufwunder Jalkavoide 


Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme! Erityismaininta 2 Puuta Bistro&Barille sekä Youmovelle, olemme äärimmäisen kiitollisia, ja iloisia, että Hyvinkäältä löytyy tälläisiä yrittäjiä jotka vilpittömästi sekä täydellä sydämellä haluavat tehdä kanssamme hyvää yhdessä, KIITOS.Perhe Tahvanaisten päivässä olivat mukana:


BION Skincare Finland

https://m.facebook.com/bionsuomi/


Sothys

https://m.facebook.com/sothyssuomi/


2Puuta Bistro&Bar

https://www.facebook.com/2Puuta/


Youmove:

https://www.facebook.com/YouMove-619553298197811/

YoumoveLaura Lehtinen