12 TARINAA - 4. TARINA

Tässä 4. valittu tarina:

Siskoni on hyvin nuorena, vain 17-vuotiaana, tullut äidiksi ja alle 30-vuotiaanana hänellä on kolme lasta, 4 ja 8 -vuotiaat tytöt ja 12 vuotias poika. Hän on nuoresta asti kamppaillut vaikean masennuksen kanssa, joka on syksyn aikana uusiutunut. Masennus on ollut välillä pitkiäkin aikoja pois ja välillä taas nostanut päätään, mutta siskoni on aina jaksanut hoitaa kotia sekä kasvattanut kolme aivan mahtavaa ja ihanaa lasta.

Read More
Laura Lehtinen
12 TARINAA - 3. TARINA

3. valittu tarina: Kiusaaminen..

Tämä tarina on niin ajankohtainen, sydäntä särkevä ja yksi niistä isoista asioista jotka tuntuvat totaalisen käsittämättömiltä. Kiusaaminen pilaa pienen viattoman ihmisen elämän ja siinä samalla koko perheen.. Toivomme että tästäkin tarinasta seuraisi jotain hyvää, vähintäänkin tietoisuuden lisäämistä asiasta, joka on edelleen valitettavan yleinen. Tämä tapaus on sieltä pahimmasta päästä ja toivomme todella että pojan ja perheen elämä saa tästä edes pientä potkua parempaan.

Read More
Laura LehtinenComment
12 Tarinaa - 2. Tarina

2. tarina on perhe ”Tahvanainen”

Tässä heidän tarinansa: 

Perhe "Tahvanainen"”Me Emman apu- ryhmän ylläpitäjät ja moderaattorit toivoisimme kovasti, että tämä perhe saisi kaipaamaansa piristystä arjen haasteisiinsa. Vanhempien lisäksi perheeseen kuuluu neljä erityislasta: 9-, 6-, ja 2-vuotiaat pojat sekä 4-vuotias tyttö. Jokaisella neljällä lapsella on vähintään yksi kehityshäiriö sekä lisäksi erilaisia erityisvaikeuksia. Isä käy töissä, mutta hänen palkkansa ei näin suuren perheen tarpeet huomioiden päätä huimaa. Äiti on joutunut pidentämään hoitovapaata nuorimman pojan vaikeuksien vuoksi ja toimii omaishoitajana kotona. 

Read More
Laura Lehtinen
12 Tarinaa - 1. Tarina

My Day Spa ja 12 tarinaa: ensimmäinen valittu henkilö Emma

Kun saimme Emman tarinan, tiesimme että tässä on oikea henkilö josta aloittaa. Me halusimme tarjota omaa aikaa ja hemmottelua henkilölle, joka on omistanut vuosia oman vapaa-aikansa muiden auttamiseen.

Read More
Laura Lehtinen