TIETOJA HOIDOISTA JA TUOTTEISTA

FIX

FIX korvaa non-stopin helmikuusta 2017 lähtien, joka päivä arkisin klo 12-18 ja la 10-14.

FIX:issä tarjoamme aiempia "non-Stop" -palveluita eli kestovärit, meikit, CND Shellac Kestolakkaukset sekä minimanikyyrit hieman halvempaan hintaan kuin hoitolan puolella.

FIX-aikoja voit varata myös etukäteen.
Pystymme siis tarjoamaan edellä mainittuja palveluja nopeammalla aikataululla ja pyrimme siihen että aikoja kuitenkin saa vielä samanakin päivänä. Kestovärien kanta-asiakasetu pysyy ennallaan!

Ihan uutena palveluna Ihonhoidon opastus 25€, tuotteet tämän palvelun yhteydessä -10% (ei Boho)

Meille on ehdottoman tärkeää että emme lähde palvelemaan muita tai vastaamaan puhelimeen kesken asiakkaidemme hoitoaikaa, joten päätimme ottaa pienen riskin ja muuttaa non-stop käytäntöä täysin.

Nämä ajat ovat halvempia koska ne tehdään myymälän puolella sekä mahdollisesti vastaamme FIX:issä puhelimeen ja palvelemme muita. Jos taas et halua että edellä mainitut palveluaikasi keskeytyy, niin silloin varaa aika suoraan Annilta, Lauralta tai Nelliltä, jolloin palvelusi tehdään hoitohuoneessa omassa rauhassa!

Kaikki muut pidemmät palvelut siis tehdään tietenkin hoitohuoneissa niinkuin ennenkin!

Luovumme siitä Nonstopin toimintatavasta että aikoja saisi varata vasta samana päivänä, koska olemme todenneet että se on monelle hankalaa jos ajan tarvitsee lyhyellä varoitusajalla, mutta juuri tiettyyn aikaan. Eli siksi osa FIX ajoista on varattavissa myös etukäteen. Tästä syystä nimi ei ole enään non-stop vaan FIX. FIX:issä palvelemassa voi olla meistä kuka tahansa. Haluamme että palvelu on teille mahdollisimman helppo ja käytännöllinen.

Haluamme olla paikalla palvelemassa myös ostoksille tulijoita entistä paremmin. Tervetuloa siis myös ostoksille!

Ohjeet Vita Liberata suihkurusketukseen saapuville

1. Rusketus tehdään AINA puhtaalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että poistaa myös deodorantin, hajuveden ja meikin. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta tai pesuaineet jätä öljyistä pintaa iholle. Vita Liberatan Skin Polish jojobakuorinta on ihanteellinen kuorinta ennen rusketusta ja huomioi myös rusketuksen ihanteellisen pH-tason tai tehokas kuivaharjaus toimii myös hyvin. Kuivaharjauksen voit varata rusketuksen yhteyteen. Iho tulee kuitenkin olla ennen saapumista pesty ja rasvaton.

2. Kosteusvoidetta ei saa tuotteen alle käyttää, koska se muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näin rusketus ei kehity yhtä optimaalisesti.

3. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua TUMMIIN ja LÖYSIIN vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.

4. Anna rusketuksen kehittyä VÄHINTÄÄN 8-10 tuntia ennen peseytymistä. Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä. Vasta sitten suihkusaippualla.

5. Nauti terveellisestä, 80% luomuraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

6. Mikäli ohjeita ei ole noudatettu, emme takaa rusketuksen pysyvyyttä. HUOM! Mikäli ihosi on kovin kuiva, läikikäs tai hoitamaton, emme pysty takaamaan rusketuksen tasaisuutta.

Tervetuloa ruskettumaan luonnollisesti!

Boho Green meikkisarja

Ekologinen - Eettinen - Edullinen - Luonnonkosmetiikkasarja

Boho Green Make-Up on värien iloittelua - ekologista ja eettistä ajattelua - ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomuraaka-aineita.

Boho Green Make-Up tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin.

Boho Green Make-Up -sarjasta löydät myös laadukkaat siveltimet, jotka ovat kauniin ja kestävän meikin edellytys. Lisäksi valikoimassamme on tuoksuja, jotka ovat 100% luonnonmukaiset.

Youngblood meikkisarja

AllergiaYoungblood meikkien mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa. Youngbloodin värisävyt ovat luonnolliset ja Suomalaiselle vaalealle iholle löytyy todella paljon vaihtoehtoja. Meikkipohjien luonnolliset sävyt peittävät huomaamamttomasti ihon pienet ja suuret virheellisyydet ja tuloksena on kaunis ja luonnollisen huomaamaton meikki. Youngblood antaa meille kaikille mahdollisuuden virheettömään ihoon.

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on ainoana kokonaisena värikosmetiikkasarjana saanut liiton hyväksynnän.

Yhteistyötunnus on täysin puolueeton ja erittäin arvostettu.

Seuraavat tuotteet ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen: Natural Mineral Foundation , Mineral Compact Foundation, Mineral Rice Setting Powder, Ultimate Concealer, Lunar Dust, Crushed, Mineral Blush, Pressed Mineral Blush, Lipstick, Lip Liner Pencil,Crushed Mineral Eyeshadow, Eye Liner Pencil

Oletko jo kokeillut mineraalimeikkiä? Kokeile vielä Youngbloodia ja huomaa ero.

Kaikki mitä tarvitset…Luonnollisesti!

Youngblood Allergia ja Astmaliiton sivuilla: www.allergia.com

Radiofrekvenssi

Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit supistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut tasoittuvat.

Radiofrekvenssi on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen tai ne voidaan unohtaa kokonaan.

Timanttihionta

Timanttihionnassa yhdistyy ihon tehokas kuorinta sekä aineenvaihdunnan eli veren- ja nestekierron lisääntyminen. Sarjahoidoilla voidaan hoitaa arpia, pigmenttimuutoksia, juonteita, epäpuhdasta ja suurihuokoista sekä epätasaista ihoa. Ihon väri paranee ja iho näyttää tasaiselta ja kauniilta. Timanttihionnan jälkeen iholle laitettavat hoitoaineet imeytyvät paremmin. Hionta voidaan yhdistää muihin hoitoihin. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringon valoa.

XTREME LASHES- ripsienpidennys sekä volyymipidennys

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan merkki. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja kiinnittänyt merkkiä kehittäessään erityistä huomiota turvallisuusseikkoihin. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes on kehittänyt alan yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän, jolla voidaan taata laatu ja turvallisuus kuluttajalle asti.

Xtreme Lashes -sertifikaatti on maailman arvostetuin ripsimuotoilualan sertifikaatti ja todiste siitä, että muotoilija työskentelee tämän laadukkaan merkin periaatteiden mukaisesti. Kaikki Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat ovat kauneuden- tai terveydenhoitoalan ammattilaisia. Xtreme Lashes -ripsiä tehdään siis vain alan ammattilaisten toimesta.

Omien ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Xtreme Lashes® –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.

Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.

Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

YUMI™ Lashes- kestotaivutus ripsille

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

YUMI™ Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman.

YUMI™ Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Ensimmäisten 1-2 vrk:n jälkeen käsittelystä ripsiä ei tulisi kastella lainkaan.

Jos olet jättänyt ripsipidennykset juuri pois, otathan meihin yhteyttä ennen YUMIN varaamista. p. 0445000466

BION Ammattikosmetiikkasarja

BiON FILOSOFIA

100% luonnollisia uutteita
EI parabeeneja
EI NLS/SLS sulfaatteja
EI mineraaliöljyä
EI keinotekoisia väri/tuoksuaineita
EI lanoliinia
90% hallinta kaikista aknetapauksista

Suomessa suuren suosion saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla on saavutettu erinomaisia tuloksia ihon - sekä aknen hoidossa jo vuodesta 2002. Tuotteiden käytöllä saadaan akne hallintaan täysin luonnon omilla tehoaineilla - yli 90% kaikista tapauksista.

Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkärien kanssa.

CND SHELLAC kestolakkaus

Mikä on SHELLAC™?

SHELLAC™ on ammattikäyttöön kehitetty kestolakka, joka takaa kauniit, kiiltävät ja virheettömät kynnet jopa 14+ päivän ajaksi.

Ainutlaatuisen SHELLAC™-lakkauksen kiilto säilyy jopa 2-3 viikkoa joillain enemmänkin ja se on helppo poistaa hellävaraisesti muutamassa minuutissa. SHELLAC™-lakkausta ei koskaan poisteta viilaamalla tai poralla, vaan se liuotetaan CND™:n kehittämällä poistoaineella ja erityisten poistofolioiden avulla.

Liuottamalla tehtävä poisto varmistaa että kynsi ei ohene eikä vaurioidu, mitä usein tapahtuu viilaamalla tehtävän poiston seurauksena. Kynnet pysyvät virheettömän kauniina huolimatta siitä, miten pitkään pidät SHELLAC™-lakkausta.

SHELLAC™ on ohut ja joustava kuten kynsilakka, mutta tuo kynnelle vahvan ja kiiltävän suojapinnan.

SHELLAC™ on rekisteröity tavaramerkki ja markkinoiden ainoa täysin patentoitu UV-lakka.

Cnd:ltä saatavana myös Vinylux lakka kotikäyttöön, joka lupaa noin viikon pysyvyyden. Tarvitset vain Vinylux väri- sekä päällyslakan, nyt siis meiltä!

Sothys ammattikosmetiikkasarja

Sothys, maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.

Jo 70 vuoden ajan olemme sitoutuneet tuottamaan kokonaisvaltaista hyvää oloa ja tehokkaita hoitotuloksia.

Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita.

Erikoishoitoihin kehitetty ainutlaatuinen Digi-Esthétique® hierontamenetelmä tekee hoitokokemuksesta ainutlaatuisen.

BEAUTY GARDEN - luomu luonnonkosmetiikka sarja

Beauty Garden on uusi luomubrändi Suomessa, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset luomukosmetiikkatuotteet ja käsintehdyt tee-juomat. Beauty Garden on ranskalainen brändi, joka on lanseerattu Ranskan markkinoille vuonna 2015.

Beauty Gardenin tuotteet sisältävät luomu raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä (säilöntäaine). Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!

Tuotteille on myönnetty mm. NaTrue-Sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

Microblading

Nämä ohjeet tulee olla luettuna ennen ajan varaamista! Varaa aina konsultaatioaika tai kulmien kestovärjäys ennen microbladingaikaa.

Mikäli microbladingiä ei voida varattuna ajankohtana tehdä siitä syystä ettei näitä ohjeita ole luettu huolella, veloitamme peruuntuneesta ajasta. Varatessasi ajan sitoudut noudattamaan kotihoito-ohjeita täydellisesti. Sillä miten hoidat ja suojaat kulmia kotona on kaikista suurin merkitys lopputuloksen onnistumiseen!

Älä syö omegarasvahappoja mielellään mahdollisimman pitkään, vähintään kuukauteen ennen varattua aikaa koska ne vaikuttavat värin tarttumisen ihoon sekä pysyvyyteen.

Microbladingiä tehtäessä, tehdään ensin esipiirros, jonka tekijä tekee tietyllä tekniikalla asiakkaan kasvonpiirteiden mukaan, asiakkaan toiveet huomioon ottaen myös tummuudessa sekä leveydessä. Emme kuitenkaan suostu muokkaamaan omien kulmien paikkaa tai leveyttä oman kulman antamien rajojen, yleisten suositusten ja tekijän näkemyksen ulkopuolelle. Mikäli tekijän ja asiakkaan näkemykset eroavat ratkaisevasti, voimme kieltäytyä microbladingin tekemisestä.

Sävyjä on useita, sävyn lopputulokseen vaikuttaa kuitenkin huomattavasti jokaisen ihon yksilölliset erot! Huomioithan että jokaisen asiakkaan kasvojen luuston muoto, ihotyyppi, hormonit ym. ovat yksilölliset, joten ne ja omien kulmien paikka sekä karvojen määrä vaikuttavat aina lopputulokseen.

Microblading on kevyempi verrattuna kestopigmentointiin. Swiss Colorin pigmentit ovat 100% luonnollisia.

Microbladingiä voidaan tehdä vanhojen pigmentointien päälle jos vanha ei ole täysin väärässä paikassa.

Ensimmäiseen kolmeen päivään microbladingin jälkeen tulee ehdottomasti välttää hikoilua, solariumia, aurinkoa, koskemista/raapimista sekä meikkiä kulmien alueelle. Älä käytä voimakkaita ihonhoitotuotteita tai meikkiä kulmien alueella mielellään koko paranemisaikana! Kulmat tulee suojata aina auringolta tämän jälkeenkin, mieluiten mekaanisia suojia sisältävällä aurinkovoiteella. Auringolle altistuminen voi muuttaa väriä esim punaiseen!

Kulmat yleensä hilseilee tai tulee rupea n.1,5vkon ajan, joten otathan nämä seikat huomioon microbladingin ajankohtaa miettiessäsi. Rupea ei saa missään tapauksessa repiä/raapia tai yrittää poistaa! Lopputulos muuttuu moneen otteeseen 4vkon aikana ja tämä on täysin normaalia! Parantunut tulos näkyy yleensä n. 4vkon kuluttua, lopullinen tulos vasta ensimmäisen vahvistuskerran jälkeen! Vahvistus tulee tehdä 4-8 viikon kuluttua. Joillain asiakkailla voidaan tarvita vielä myös lisävahvistus/vahvistuksia.

Microblading haalistuu ihossa pikkuhiljaa noin 10-12kk kuluessa, joten uusinta kannattaa tehdä siinä vaiheessa kun ne vielä näkyy selkeästi, jolloin hinta on halvempi. Jos tekemämme kulmien muoto/linjat ovat poistuneet näkyvistä, uusien kulmien hinta on sama kuin ensimmäisen kerran hinta.

Mikäli microbladingiä ei uusita, se miten ja miten nätisti värin poistuminen ihosta tapahtuu, on yksilöllistä. Värin poistuminen ihosta tapahtuu haalistumalla, sumenemalla ja supistumalla pikkuhiljaa ja toisilla voi kulmien eri osien ihon paksuus vaikuttaa siihen että toiset kohdat poistuvat näkyvistä aiemmin.

Microbladingiä ei voida tehdä jos olet raskaana (iholla käytetään puudutetta), kulmien alueella on jotain ihottumaa/ihosairaus (esim. psoriasis, atopiaa, näppylöitä) tai jos sinulla on arpikeloidi taipumus. Suosittelemme välttämään vähintään 48h ennen lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus ihoon ja kehoosi. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet sekä verenohennuslääkkeet. Esim. Roacuttan-kuurin jälkeen tulee olla pidempi väli ja lääkärin lupa. Alkoholia kannattaa välttää 48h ennen sekä 3 päivää jälkeen.

KAIKKI krooniset sairaudet ja lääkitykset voivat vaikuttaa lopputulokseen tai olla este tekemiselle, joten kerrothan näistä meille ja varmista voiko käsittelyä tehdä ennen ajan varaamista! Käsittelemme kaikki tiedot salassapitovelvollisuudella. Rasvaisella ihotyypillä väri ei pysy yhtä hyvin ja parantunut jälki on sumuisempi.

ÄLÄ nypi tai poista karvoja kulmien alueelta mahdollisimman pitkään ennen aikaasi, kuitenkin VÄHINTÄÄN 2 viikkoon! Tämä on erityisen tärkeää, jotta tekijä näkee mihin kaikkialle ja miten leveästi omat karvat kasvavat. Jos muotoa muokataan microbladingillä, asiakas sitoutuu siistimään/siistityttämään omat karvat. Jos omat karvasi ovat vaaleat, varaa kestovärjäysaika noin viikkoa ennen microbladingiä. Karvoja ei voida värjätä samalla kerralla microbladingin kanssa eikä 4viikkoon jälkeen. Vaaleita karvoja tarvitsee värjätä myöhemminkin koska kontrasti alla olevaan microbladingiin on muuten liian suuri.

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!

Suosittelemme varaamaan vahvistusajan samalla koska aikamme täytyy vauhdilla. On erittäin tärkeää että vahvistusaika ei veny 4-8vkoa pidemmälle!

Muistathan että aikamme täytyy perua viimeistään 24h aikaisemmin, veloitamme liian myöhään perutuista tai peruuttamattomista ajoista.

Tervetuloa!

Kuvia tehdyistä microbladingkulmista löydät facebookistamme, tutustu myös parantuneisiin kulmien kuviin.

Kestopigmentointi

Yleisiä asioita liittyen kestopigmentointiin

Kestopigmentoinnilla voidaan korostaa kulmakarvoja, ripsi- ja huulirajoja. Kestopigmentointi on kätevä apu silloin kun et käytä meikkiä. Kestopigmentoinneista on apua myös joka aamuisessa meikkaamisessa.

Jos harkitset kestopigmentointia mutta et ole varma tai jos tulet vahvistamaan muualla tehtyjä niin varaa AINA ensin konsultaatioaika!

Ripsipidennyksiä ei saa olla eyelineria tehdessä! Jos sinulla on lääkitys tai sairaus, varmista aina ennen ajan varaamista onko se este tekemiselle!

Ennen kestopigmentointiajan varaamista on hyvä tietää muutamia asioita.

• Ennen kestopigmentoinnin aloittamista asiakkaalle tehdään esipiirros (kulmat ja huulet), jossa haetaan toivottu malli ja oikea väri. Pigmentointi aloitetaan vasta silloin kun asiakas on hyväksynyt esipiirroksen.

• Pigmentoinnin ensikäsittely kestää noin 2 tuntia. Käsittelyssä väriaine viedään ihon alle pigmentointineulalla.

• Välittömästi käsittelyn jälkeen väritulos näyttää tummemmalta kuin lopputulos, joka saavutetaan noin viikon kuluttua pigmentoinnista.

• Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua ensikäsittelystä.

• Kestopigmentointi haalistuu ihosta vähitellen. Väri pysyy, asiakkaan ihosta riippuen, noin 1-3 vuotta. Paraneminen ja pysyminen on aina yksilöllistä!

• Kestopigmentointia on hyvä vahvistaa 1-2 vuoden välein.

• Täydellistä värien poistumista ei voida taata.

• Asiakas sitoutuu noudattamaan mukaansa saamiaan kotihoito-ohjeita.

• Huulten pigmentointi saattaa laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla.

• Kestopigmentointi ei ole esteenä magneettikuvaukselle.

• Väri saattaa jäädä kudokseen epätasaisesti ensimmäisen pigmentoinnin jälkeen.

• Jälkipigmentoinnin tarkoituksena on tarkistaa tilanne ja korjata mahdolliset epätasaisuudet.

• Pigmentoinnin vahvistuksessa korjataan väriä ja tarvittaessa muotoa.

• Täydellistä värin jäämistä ihoon ei voida taata. Joskus väri ei yksilöllisistä syistä tartu kudokseen, tai pysy toivotulla tavalla. Tähän vaikuttavat monet yksilölliset asiat hormoonikierrosta, mahdolliseen lääkitykseen ja ruokavalioon, ihosairauksiin, ja kudoksen ominaisuuksiin.

Ensimmäisen pigmentoinnin hintaan kuuluu ensimmäinen laitto sekä 1. vahvistuskerta. Jos haluat tämän jälkeen muutoksia niin lisälaitot ovat maksullisia.

Kotihoito-ohjeet

Pigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ”hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana. Silmänrajausten yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta, joka kestää päivästä kahteen. Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia tai muuta vastaavaa voidetta

Miten hoidat pigmentoituja alueita kotona?

• Pigmentoinnin jälkeen tulee viikon ajan välttää voiteiden, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyillä alueilla. Viikon ajan tulee välttää myös auringossa oleskelua, solariumia, saunomista, voimakasta hikoilua ja uimista.

• Käsitellyt alueet voi tarvittaessa suojata aurinkovoiteella (ei ensimmäisen viikon aikana).

• Pigmentoidun alueen kutina ja hilseily on yleistä ja kuuluu asiaan. Raapimista ja hilseen irrottamista tulee välttää, jotta ei häiritä värin tarttumista ihoon.

• Goldeneye Minerox -hoitovoide kotihoitoon kestopigmentoinnin jälkeen kulmille ja huulille. Voide pitää juuri pigmentoidut alueet pehmeinä, vähentää kiristävyyden tunnetta sekä suojaa ihoa. Voide tukee ihon paranemista ja edesauttaa värin jäämistä ihoon. Käytetään 2-4 kertaa päivässä, kestopigmentoidulle alueelle vähintään viikon ajan.

• Turvotuksen vähentämiseksi silmäluomia voi hautoa kylmällä ja kuivalla (esim.kylmämaski) noin 2-3 kertaa ensimmäisinä päivinä enintään 5 minuutin ajan kerrallaan.

• Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua ensikäsittelystä.

• Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kk:teen.

• Kestopigmentointi ei ole esteenä magneettikuvaukselle.

• Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan 1-2 vuoden välein.

Näitä ohjeita noudattamalla on ihon paraneminen nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen.

Ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä!

Imukuppihieronta

Käytetään selluliittin, raskausarpien, ihon värin ja rakenteen hoidossa. Voidaan yhdistää klassiseen hierontaan lisäpalveluna. Imukuppihieronta tekee ainoastaan tällä hetkellä Nelli.

Hydrafacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Hoito kestää n.25min, lisähoidoista aikaa tulee lisää 5-20min.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ja julkkisten suosima ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Hydrafacial teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 New Beauty -lehden toimesta. Hydrafacial laitteella voidaan tehdä myös LED-hoito tai Lymfahoito.